Rishikim i Projektligji për Kanabisin Mjekësor dhe Kërpin Industrial të Shqipërisë – 06.10.2022

Projektligji Për kontrollin e kultivimit dhe përpunimit të bimës së kanabisit dhe prodhimit të nënprodukteve të saj për qëllime mjekësore dhe industriale

Qytetarët shqiptarë mund të dërgojnë komente për projektligjin deri më 4 nentor.

projektligji-per-kanabisin-06102022

Shkarkoni PDF