Ligji Nr. 61/2023 për Kontrollin e Kultivimit dhe Përpunimit të Bimës së Kanabisit dhe Prodhimit të Nënprodukteve të saj për qëllime mjekësore dhe Industriale

ligj-nr-61-20072023

Shkarkoni (PDF)