Shoqata Kombëtare Shqiptare e Industrisë së Kërpit në Lajme

Shoqata Kombëtare Shqiptare e industrisë së kërpit është në kërkim të fermerëve për kultivimin e fibrave të kërpit

HennepIndustrie.nl – Tetor, 16, 2023

Anketa për fermerët shqiptarë për kultivimin e kanabisit në Shqipëri!

ScanTV.al – Tetor 12, 2023

Shqipëria: Vlerësimi i Mundësive të Rritjes së Kërpit

benzinga.com – Tetor 12, 2023

Lulëzimi i sektorit të kërpit në Shqipëri, pas legalizimit të kanabisit 

Liberale.al – Tetor 11, 2023

Sondazh i SHKSHIK: Jeni të interesuar të kultivoni kërpin industrial në Shqipëri?

AgroNews.al – Tetor 11, 2023

Anketim për kultivimin e kërpit industrial – Shoqata Kombëtare: Alternativë e qendrueshme për degë të industrive të ndryshme

ScanTV.al – Tetor 11, 2023

Shqipëri: kërp industrial legal me THC deri në 0.8%

CanapaIndustriale.it – Gusht 1, 2023

Shqipëria vendos kufirin e THC për kërpin në 0.8%, por CBD është i rregulluar si kanabis mjekësor

HempToday.net – Korrik 31, 2023

Shqipëria: legalizimi i kanabisit për qëllime mjekësore dhe industriale

CannabizEU.com – Korrik 24, 2023

Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë seancë dëgjimore publike me grupet e interesit për projekligjin “Për kontrollin e kultivimit dhe përpunimit të bimës së cannabis-it dhe prodhimit të nënprodukteve të saj për qëllime mjekësorë dhe industriale”

Parlament.al – Korrik 12, 2023

Plani i kërpit për Shqipërinë do të kufizonte biznesin e ekstraktimit tek lojtarët e huaj

HempToday.net – Korrik 18, 2022

CBD ligjore ose si e mbjell Ballkani farën për një industri shumë miliardë dollarëshe

Invest-in-Albania.com – Dhjetor 9, 2020

A do ta përkrahnit kushëririn e marihuanës për hir të bujqësisë?

Invest-in-Albania.com – Gusht 5, 2019