Anketa: Jeni të interesuar të kultivoni kërpin industrial në Shqipëri?

Anketa Shqipëri Kërpi Industrial

Ju ftojmë të merrni pjesë në një anketë për të vlerësuar interesin dhe potencialin për kultivimin e kërpit industrial (kanabis industrial) në Shqipëri. Ky studim synon të mbledhë informacion të vlefshëm në lidhje me gatishmërinë, sfidat dhe pritshmëritë e fermës suaj në lidhje me kultivimin industrial të kërpit. Përgjigjet tuaja do të na ndihmojnë të kuptojmë fizibilitetin e kultivimit të kërpit industrial në Shqipëri dhe të zhvillojmë programe të përshtatshme mbështetëse për fermerët e interesuar.

Ju lutemi merrni disa minuta për të plotësuar sondazhin e mëposhtëm. Kontributi juaj është thelbësor në formësimin e së ardhmes së industrisë shqiptare të kërpit.

Albania Hemp Farm Survey (AL)Data e mbylljes së anketës: 11.11.2023

Faleminderit për kohën tuaj dhe kontributin e vyer. Përgjigjet tuaja do të mbeten konfidenciale dhe do të përdoren vetëm për qëllime kërkimore. Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur faqen tonë të Kontaktit.