Projektligji për Kanabisin Mjekësor dhe Kërpin Industrial të Shqipërisë – 30.06.2022

Projektligji Për kontrollin e kultivimit dhe përpunimit të bimës së kanabisit dhe prodhimit të nënprodukteve të saj për qëllime mjekësore dhe industriale

Qytetarët shqiptarë mund të dërgojnë komente për projektligjin deri më 22 korrik.

projektligji-per-kanabisin-30062022

Shkarkoni PDF